Decoració infantil per nens i nenes de totes les edats

Els complements de decoració infantil serveixen per crear un entorn adequat pel teu petit o petita. Aquí hi podrem trobar una petita,però molt bonica, secció de complements de decoració per a l’habitació del nostre nen o nena. Intentar ajudar-los a tenir un espai on s’hi sentin a gust, calmats i alhora segurs.

S'estan mostrant 1–24 de 34 resultats

Decoració infantil per crear un entorn adequat

La decoració infantil és important per crear un entorn adequat  a l’habitació dels nens i nenes. L’habitació dels nens és important per les hores que hi passen descansant, per això s’ha d’intentar que sigui un lloc de relaxació.

Hi ha molts complements de decoració que poden ajudar. Com algun mòbil per penjar, boles de llum o caixes musicals.

Decora l’habitació del teu infant per brindar als teus un espai que transmet armonia, pau mental i serenitat

Com brindar aquesta armonia, pau i serenitat? Doncs amb complements i joguines acollidores a l’abast i amb les joguines més d’acció recollides a dins un armari.
Aquestes són unes bones pautes per tenir un entorn calmat.
La decoració Feng Shui per infants ens ajuda a tenir bones ones seguint unes pautes de decoració per les nostres habitacions.
Mai està de més intentar mirar les regles bàsiques del Feng Shui per una bona comoditat a l’habitació amb una decoració correcte.

Catàleg de decoració: Mòbils, boles de neu amb llum i caixes musicals

En el nostre catàleg de decoració hi trobarem mòbils per penjar, boles de neu amb llum i caixes musicals. Són joguines adequades per aquesta calma i serenitat que dèiem.

Els mòbils són molt xulos per poder-los tenir penjats. Van molt bé per quan el nadó o nen està estirat. Es fixen amb els moviments del mòbil, els colors, les ombres que crea, … És molt interessant pels petitons.

Les boles de neu amb llum són molt boniques, a nosaltres ens encanten.
Aquestes boles tenen una llum que s’apaga automàticament al cap de 45 minuts.

Si el nen o la nena s’adorm amb la llum encesa, cap problema! S’apaga sola.
I la tria que tenim de caixes musicals és preciosa. Podem trobar des de la clàssica ballerina a una més original com la del Panda. I evidentment amb música que tots coneixem com la de Vivaldi, Mozart,…

Detalls decoratius: Mòbils per l’habitació i caixes de música!

Els detalls decoratius com un mòbil o una caixa de música, encara que no ho sembli, són detalls importants per un bon equilibri a l’habitació.

Actualitzem el nostre catàleg de decoració

Quan vagin sortint novetats amb diferents colors o col.leccions dels nostres productes de decoarció, els anirem afegint a la botiga online per estar sempre amb les darreres novetats.