Joguines i jocs per a nens i nenes de més de 8 anys

Els nens i nenes es fan grans però el joc segueix sent molt important en aquesta etapa. Hi ha infinites activitats creatives i jocs i joguines útils.

Mostra 1–48 de 786 resultats

Botiga de joguines per a nens i nenes de +8 anys

Els nens i nenes de més de 8 anys tenen molt clar el que els agrada i el que no. Es creuen “grans” i consideren que molts jocs i joguines són per “nens petits”. Tenen bones habilitats manuals, són capaços de barrejar cartes i retallar i enganxar amb precisió. A més a més, tenen bona concentració. Ja saben respectar el torn a l’hora de tirar els daus sense que s’avorreixin i poden entendre els jocs de taula més complexos d’estratègia.

Beneficis del joc als nens i nenes “grans”

Els nens i nenes es fan grans però el joc segueix sent molt important en aquesta etapa.

Hi ha infinites activitats creatives i jocs i joguines útils que tenen els següents beneficis:

  • El desenvolupament de la creativitat, imaginant coses i construint amb les seves pròpies mans.
  • Descobrir el plaer d’aprendre. Un nou truc de màgia, aprendre a jugar a escacs, etc. Aprendre coses noves ajuda als nens i nenes a tenir una actitud oberta.
  • Augment de l’autoestima: jugant prenen el control del que passa, se senten a gust, amb experiència i capaços de les seves possibilitats.
  • Exercitar la lògica i el raonament de l’activitat que desenvolupa: mitjançant cartes i jocs d’estratègia, com el Piratatak o el Catan.