Jocs simbòlics - Joguines i jocs per desenvolupar el joc simbólic.

El joc simbòlic és el joc en el qual l’infant imita accions de la vida quotidiana del món dels adults. El joc simbòlic és important perquè vagin descobrint el seu voltant i per practicar molt el vocabulari ja que es comença a partir dels 2 anys més o menys, quan comencen a parlar. Aquí trobarem productes que els nens poden utilitzar en el seu joc d’imitació.

Mostra 1–48 de 168 resultats

Jocs simbòlics per portar la imaginació al poder!
Amb aquests productes els nens també treballen moltíssim la imaginació.
Creen un món a la seva manera i això els ajuda a veure que tot és possible.

Poden explorar des de moments quotidians a mons de fantasia.
Aquest fet d’esbrinar aquests mons fa que es produeixi el pensament creatiu i els pot ajudar a solucionar conflictes, emocions…

Aquest tipus de joc és molt important no posar normes, han de ser lliures i de segur que ens sorprenen. Podem aprendre molt d’ells!
El joc simbòlic: bon instrument d’observació.
Segons molts especialistes, el joc simbòlic és molt bon instrument d’observació.

Amb el joc simbòlic es pot identificar què li agrada al nen o nena, què vol imitar, … Identifiques les emocions de l’infant.

Recordem que el joc simbòlic és un aprenentatge que ajuda a la criatura a entendre’s a ell mateix i l’entorn social que l’envolta.
Catàleg de joguines pel joc simbòlic: garatges i cotxes, teatre i art, animals, cuines, món de fantasia i complements
En aquest apartat trobarem diferents tipus de joguines per jugar a joc simbòlic.

Pels que els hi agrada més el món del motor, podem trobar cotxes, catifes amb carreteres, camions, i una peça que agrada molt: els garatges.

Una secció molt creativa és a la que hi tenim Teatre i Art. Aquí hi cercarem teatres de fusta, de tela per penjar, titelles de mà o de dit, pissarres, complements de disfresses, banc de fuster…

Tampoc pot fallar les cuines de fusta i els seus complements: menjar, davantal, paelles…

Per últim, però no menys important, el món de fantasia. On trobarem unes figures molt reals i ben fetes del món de les fades, sirenes, dracs…
La nostra botiga física a La Bisbal
A la nostra botiga física de La Bisbal d’Empordà, podràs veure i tocar en directe aquestes peces, ja que la major part les tenim muntades. Moltes són de fusta i totes precioses.
Així que, si veniu per l’Empordà, estarem encantades que ens visiteu i poder-vos d’atendre i aconsellar.