Jocs de construcció: Peces, encaixos i contruccions 3D

Hi ha moltes maneres de jugar amb els jocs de construcció. Cadascú fa servir el concepte construir com vol. Per exemple, a vegades es fan construccions en 3D, però a vegades només es construeix omplint un espai, sense posar una peça sobre l’altre. Després cada nen o nena es monta les seves històries dins les seves construccions, i s’imagina el seu món.

Mostra 1–48 de 173 resultats

Jocs de construcció: encaixos, peces, construccions en 3D i molt més!

Els jocs de construcció ajuden a visualitzar l’espai i reconèixer l’entorn.
Fomenten el concepte de diferenciar tamanys i formes.
A l’hora de construir en 3D potencien l’equilibri, ja que aprenen a saber col.locar les peces perquè no caiguin.

Ajuden a visualitzar i reconèixer l’entorn

Desenvolupen habilitats motrius manejant les peces o blocs, fomenten la creativitat i la estimulació mental.
És un joc on han d’arribar a un objectiu i això els ajuda a ser més organitzats.

Els jocs preferits pels nens

Els jocs de contrucció són un dels jocs preferits pels nens. Veuen que ells sols tenen la capacitat de formar coses amb peces soltes i això els hi crea motivació.
Els diverteix i els motiva, per això potser és un dels jocs que perdura durant més temps a l’infància. S’haurà d’anar mirant grau de dificultat segons edat, però aquest tipus de jocs es poden començar a utilitzar desde molt petits.

Encaixos, peces i construccions 3D amb diferents nivells de dificultat

Una bona cosa dels jocs de construcció és que perdura durant molt temps pels diferents nivells de dificultat que podem trobar.
Des de molt petits es pot jugar amb els típics blocs de fusta per començar a posar peces una sobre l’altre i començar les primeres formes.
Després vas afegint dificultat amb peces amb més relleu i formes diferents. I fins i tot hi ha adolescents i adults que continuen fent construccions amb jocs tipus maquetes o mini peces per construir monuments o altres.