Contes i llibres infantils i juvenils. La lectura ens fa més cultes, amb més llibertat de pensament i ens fa somiar.

Un dels millors moments del dia de molts infants i adults és l’hora del conte. Moment de connexió i calma ideal per inculcar la imaginació i la fantasia.

És important triar el tipus de conte segons l’estat d’ànim que volem per a l’infant.

Ens encanten els contes.

És per això que a la nostra botiga física tenim una sala preciosa plena de contes i llibres. Fem una selecció de llibres i contes infantils i juvenils de les millors editorials que els omplen de contingut educatiu. Si no els pots venir a buscar te’ls enviem a casa.

Fem enviaments

Els contes no els tenim a la web, però fem enviaments igualment. Només hem de saber per a quina edat i temàtica els busques i t’assessorem.

Mira els contes a Instagram

Mira al nostre Instagram @monjoc les “històries destacades“ (les que estan fixes al perfil) i veuràs que els contes estan classificats per temàtiques o edats: petits, primeres lectures, il·lustrats, etc. A la botiga en tenim més, però sempre anem penjant les novetats que ens arriben.


Com fer la comanda?

On fer la comanda dels llibres que volem?

Per Instagram (@monjoc) o per mail (monjocinfo@gmail.com) o per telèfon (972 64 67 21).

Com pagar?

Bizum o Transferència.

A les nostres històries destacades d’Instagram et pots fer una idea del que tenim. A més a més també et podem enviar alguna altra foto o vídeo segons el tipus de conte que busquis.


Els contes són una eina de treball molt potent.

Ajuden a ampliar coneixements a través de l’educació en valors i a treballar les emocions des de la perspectiva de l’infant.

Els contes són també un instrument molt pràctic i funcional a l’hora de transmetre estats d’ànim i emocions als nens i nenes. És molt important posar nom a les emocions i raonar-les. Hem d’intentar que els més petits diguin el que senten i així poder-los ajudar. Els llibres ens ajuden a posar exemples amb històries perquè es puguin sentir identificats. I d’aquesta manera es crea un entorn de confiança on sentir-se escoltats i que aprenguin a escoltar i a ser empàtics.


Mai és massa aviat per començar a llegir a un nadó.

El joc és una eina d’aprenentatge, i quan els nens són petits la lectura és un joc per a ells.

Contes amb textures, mecanismes, solapes… ideals per descobrir i captar la seva atenció i desenvolupar la motricitat fina. Amb els contes també podem treballar els colors, els números, vocabulari, etc.
També hem descobert que es queden molt atents amb els contes amb sons o música. Per això tenim una bona selecció de contes a partir d’uns nou mesos amb pàgines gruixudes i fàcils de manejar perquè ells sols puguin activar el so o la melodia del conte escollit.
Podem trobar des dels sons de la granja, fins a contes de melodies d’en Bach.LA NOSTRA LLIBERERIA

T’ajudem a triar? Et donem idees!24,90 €


Amb calma


Editorial: Flamboyant
Contempla les meravelles que passen just davant nostre quan ens prenem les coses amb prou calma.
La natura que ens envolta fa meravelles. Dia rere dia, hora rere hora, centenars de transformacions meravelloses ocorren just davant nostre. Però no sempre és fàcil adonar-se’n i veure-les…
15,50 €


El coala que va baixar de l’abre


Editorial: Baula
A en Kevin li agrada que tot continuï igual. Exactament igual. Però quan un dia arriba un fet imprevist, descobreix que la vida pot ser variada i meravellosa. Un llibre per als qui es preocupen massa pels canvis.