Panera dels tresors per a nadons: Màgia a l’abast dels nostres infants.

La “panera o canasta dels tresors” consta d’un recipient, generalment d’espart i sense nansa, on hi col·loquem totes les peces i joguines sensorials a dins perquè els bebès les puguin agafar fàcilment.

Mostra 1–48 de 132 resultats

Què hi solem posar a dins d’aquesta canasta o panera?

Generalment hi posem joguines o estris de diferents textures i colors perquè els petits i petites puguin gaudir de diferents sensacions. Han de ser peces i joguines segures per poder anar a la boca sense problemes. Estimular els sentits és l’objectiu de la panera dels tresors. I els tresors són els objectes i joguines que hi posem a dins per encuriosir la seva ment.

  • Textures: A dins la panera hi podem posar peces de tactes diferents com per exemple tela, fusta, silicona,etc. També els hi agraden les rugositats. Aconsellem posar-hi sempre algun mossegador.
  • Sons: Joguines tipus maraques de fusta, o un exemple amb el que nosaltres treballem molt és el de les ampolles sensorials de sons.
  • Colors: es poden triar colors diferents o una mica similars però és interessant que hi hagin contrastos.

La intenció i l’objectiu de la panera dels tresors és que els nens o nenes la tinguin al seu abast i així poder triar la joguina o article que més els interessi i descobrir cada racó d’aquella peça amb els seus sentits.

A partir de quina edat és recomanable la panera dels tresors?

La panera dels tresors es pot començar a completar a partir de 0 mesos.

No cal muntar completament la panera dels tresors des del primer moment. De fet, potser mai es completarà ja que a poc a poc i a mida que el nadó va creixent, anirem afegint més peces a la seva panera.

A partir dels 3 o 4 mesos podrà començar a agafar alguna peça, però fins més o menys a partir dels 6 mesos no podrà començar a triar la joguina de dins la panera.

A partir dels 9 mesos o quan comencen a gatejar, és ideal que els hi posem peces per terra i les vagin agafant. Ells solets també les podran anar triant de la panera. Triar i remenar per estimular els seus sentits.

IMPORTANT: Això de les edats és MOLT relatiu; nosaltres us fem una orientació aproximada, però cada nadó va al seu ritme i és molt important donar-los-hi el seu espai.

Us ajudem a crear una panera dels tresors?

Si vols, et podem ajudar a fer-ne una.
Digue’ns pressupost i/o gustos i et passem opcions.
Truca o envia un missatge al nostre telèfon d’empresa:
MONJOC: 625 193812

Estarem encantades d’enviar-te fotos i entre totes crear una panera màgica.