Benvinguts a la nostra selecció de jocs i joguines per jugar a l’aire lliure

Estar a l’aire lliure és molt beneficiós tant per grans com per petits. Ens ajuda a estar en contacte amb el món real i també a desenvolupar els aspectes socials i emocionals. Pels nenes i nenes, estar a l’exterior els ajuda a desenvolupa la imaginació i a afrontar pors. A l’estar a l’aire lliure és més probable jugar amb altres infants, així que també podran desenvolupar el sentit de lideratge però també aprendran a cedir. Això pot ser molt valuós pel seu futur.

Mostra 1–48 de 137 resultats

Jocs a l’aire lliure

Els nostres jocs d’aire lliure estan pensats per a diferents edats. Es poden triar jocs individuals o jocs grupals, com per exemple fer anar una cometa (joc individual) o jugar a les bitlles (joc grupal).

Els nostres jocs i joguines d’exterior estan pensats per jugar en espais oberts, així el nen o nena estimula noves qualitats com interactuar amb la natura i amb altra canalla.
També desenvolupa sensacions en l’obertura de l’espai i l’aprenentatge.

Catàleg de jocs a l’aire lliure: sorra, aire, aigua, equilibris, màgia, patinets, bicis, carros,…

Al nostre catàleg de jocs i joguines a l’aire lliure hi podem trobar una mica de tot; pilotes, diabolos, jocs de platja i sorra, pilotes saltadores, patinets, etc.

TENIM PATINETS INFANTILS PER A DIFERENTS EDATS

Ideals per anar amunt i avall, agafar equilibri, motricitat,etc.

Deixar jugar a la canalla lliurement a l’exterior

Aquestes joguines i eines que tenim al nostre catàleg és un complement per deixar jugar a la canalla lliurement a l’exterior. És d’utilitat per adquirir aprenentatge i capacitats socials i emocional, cosa que els ajudarà per l’endemà .

Actualment, la tecnologia (jugar a màquines, veure la TV, mirar el mòbil, etc. ) està al nostre dia a dia i ens absorbeix un bon percentatge del temps, a més d’impedir-nos desenvolupar una vida més dinàmica, que passa per estar a prop de la naturalesa i de l’exterior.

Interactuar amb altres nens i nenes

Quan els infants juguen a l’aire lliure es relacionen molt més i interactuen entre ells i elles.

Creen les seves normes i això fa que s’hagin d’entendre i arribar a acords.
El joc lliure també pot ser cooperatiu, ja que entre tots intenten arribar a alguna fita com per exemple construir alguna cosa, i així aconseguir entre tots arribar a un objectiu comú.

Jugar amb altres criatures fa que millori la seva seguretat amb les relacions.

Els nens i nenes milloren la seva seguretat amb les relacions. Els nens i nenes milloren la seva seguretat amb les relacions amb els altres: els nens se n’adonen de l’autoestima quan veuen que tenen una bona actitud gràcies a les seves habilitats. Això els ajuda en els jocs quan s’exposen situacions de conflicte.