Jocs per jugar al aire lliure

Benvinguts a la nostre selecció de jocs i joguines per jugar a l’aire lliure. Perquè és important que es jugui a l’exterior? Els nens i nenes jugant a amb total llibertat a l’exterior els hi és molt beneficiós. Els ajuda amb els aspectes socials i emocionals. Desenvolupen la imaginació i afronten pors. Els ajuda a liderar però també a cedir amb els altres nens i nenes. Això és molt valuós pel seu futur. Els pot ajudar molt.

S'estan mostrant 1–24 de 27 resultats

Jocs a l’aire lliure

El nostre catàleg de jocs i joguines a l’aire lliure es basa en diferents entreteniments segons edats o no; depenen del joc.
Els nostres jocs i joguines d’exterior és per poder jugar en espais oberts, així el nen també estimula noves qualitats com interactuar amb la natura i amb altre canalla.
També desenvolupa sensacions en l’obertura de l’espai i aprenentatge.

Catàleg de jocs a l’aire lliure: sorra, aire, aigua, equilibris, màgia, patinets, bicis, carros,…

Al nostre catàleg de jocs i joguines a l’aire lliure hi podem trobar una mica de tot…

Desde una sencilla pilota ( amb que es pot jugar a un munt de jocs) fins a un diabolo per fer circ. Jocs per jugar a la sorra de la platja o al parc. Per poder jugar a l’aire podem descobrir fer bombolles de sabó o pujar a pilotes gegants per saltar-hi.

Un que no falla a l’estiu és el joc d’aigua. A qui no li agrada mullar o mullar-se jugant???

També és indispensable al nostre catàleg de jocs exteriors, els patinets. Tenim una selecció grandíssima per poder triar el patinet segons edat, color i preferència de rodes.

Deixar jugar a la canalla lliurement a l’exterior

Aquestes joguines i eines que tenim al nostre catàleg és un complement per deixar jugar a la canalla lliurement a l’exterior. És d’utilitat per adquirir aprenentatge i capacitats socials i emocional, cosa que els ajudarà per l’endemà .

Actualment, sobretot a les ciutats, la majoria de les accions que realitzen els petits es realitzen en llocs tancats. Jugar amb les màquines, veure la televisió, …absorbeixen un bon percentatge del temps i treuen als infants de desenvolupar una vida més dinàmica, que passa per estar a prop de la naturalesa i de l’exterior.

Jocs cooperatius per jugar a l’aire lliure

Quan els nens juguen a l’aire lliure es relacionen molt més entre els nens, interactuen entre ells.

Creen les seves normes i això fa que s’hagin d’entendre entre ells i arribar a acords.

El joc lliure pot ser molt cooperatiu, ja que entre tots intenten arribar a alguna fita com construïr alguna cosa, aconseguir entre tots arribar a un objectiu comú.

Milloren la seva seguretat amb les relacions amb les altres criatures.

Els nens milloren la seva seguretat amb les relacions amb els altres: els nens perceben que adquireixen una gran autoestima, quan veuen que tenen una bona actitud gràcies als processos en les seves habilitats. Això els ajuda en els seus jocs quan s’exposen situacions de conflicte.