Jocs HABA - Jocs de taula per totes les edats

La filosofia d'Haba es basa en un principi simple: els nens són el més important que tenim. Tot i això, no és una tasca exclusiva dels pares proporcionar-los valors fonamentals, educar-los com a persones autònomes, creatives i imaginatives.

Mostra 1–48 de 59 resultats

Haba – Jocs de taula adequats segons les edats

La filosofia d’Haba es basa en un principi simple: els nens són el més important que tenim. Tot i això, no és una tasca exclusiva dels pares proporcionar-los valors fonamentals, educar-los com a persones autònomes, creatives i imaginatives. Els nens més aviat creixen en un dens entramat ple de relacions. Els germans, els amics, les educadores i els educadors, tots tenen una determinada influència en el desenvolupament dels nens i nenes. Però no tan sols les persones, sinó també les coses que envolten als nens i l’entorn en el qual creixen determinen el desenvolupament infantil des del primer dia.

Catàleg de jocs HABA – El Frutal, Código Secreto i molts més

A Monjoc hi destaquem sobretot els jocs de taula. La seva selecció proposa jocs adequats segons l’edat. Dissenys originals i material de boníssima qualitat.

Els nostres destacats són:

  • El Frutal: joc de cooperació amb un disseny preciós.
  • Código secreto: Ideal per practicar les sumes o altres operacions. (segons nivell de dificultat que es vulgui utilitzar)
  • Animal sobre animal: Joc d’equilibri divertidíssim amb animals de fusta.
  • Monza: Joc d’estratègia i combinació de colors ambientat amb cursa de cotxes.

I molts més que podreu anar descobrint…