Condicions de Venda

Aquestes condicions són importants tant per a vostè com per a Monjoc S.C. (d’ara endavant Monjoc) perquè s’han dissenyat per crear un acord legalment vinculant entre nosaltres, protegint els seus drets com a client i els nostres com a empresa.

Li preguem que llegeixi atentament les presents condicions de venda i la nostra Política de Privadesa

Monjoc no conservarà una còpia de les presents condicions de venda per cada una de les compres realitzades per els clients, per això li recomanem que conservi una còpia d’aquestes.

Informació de propietat i contacte

La botiga online https://www.monjoc.com és propietat de Monjoc S.C (a partir d’ara Monjoc) amb botiga física i domicili fiscal a Carrer Ample 7, 17100 La Bisbal d’Empordà (Girona), amb NIF: J55042568.

Podeu contactar amb nosaltres a través de correu electrònic a info@monjoc.com o al telèfon 972 64 67 21 en horari d’atenció al públic (de 9.30h a 13h i 17h a 20h de dilluns a dissabte).

Monjoc es reserva el dret a la modificació de les condicions de venda així com de la política de privadesa sense previ avís. Per això recomanem llegir-les abans de realitzar qualsevol comanda.

Disponibilitat dels productes

Els articles que s’ofereixen a https://www.monjoc.com, només estan disponibles a Espanya Peninsular (No inclou Ceuta, Melilla ni les Canàries) i les Balears.

Monjoc fa tot el possible per complaure a tots els nostres clients, totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels articles o productes.

En cas que es produeixin dificultat pel subministrament, no quedin articles en estoc o es produeixin problemes d’inventari, ens reservem el dret a facilitar informació sobre productes similars de igual qualitat, valor igual o superior que vostè podrà encarregar.

Si no desitja fer una comanda d’aquests productes substitutius, li reemborsarem qualsevol quantitat que vostè pogués haver abonat.

Comandes

Les comandes a través de la web de monjoc.com són fàcils i àgils per els clients. Malgrat això, si en algún moment teniu algun dubte o problema, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 64 67 21 dins l’horari d’atenció al públic (de 9.30h a 13h i 17h a 20h de dilluns a dissabte) o per correu electrònic a info@monjoc.com.

Us recordem que al realitzar una comanda a https://www.monjoc.com esteu acceptant les condicions de venda que s’exposen a continuació. Si tens algun dubte sobre aquestes, es recomanem aclarir-ho abans de finalitzar qualsevol comanda.

Validesa d’una comanda

Una comanda vàlida no tindrà validesa fins que es rebi el pagament associat i per l’import exacte. En el cas del pagament per transferència bancària, les dades d’aquesta han de coincidir amb les indicades en el procés de pagament per transferència bancària.

Cancel·lació d’una comanda

Una comanda es comença a processar un cop es finalitza el procés de compra i es rep la confirmació d’aquesta.

Es pot fer cancel.lació:

 • Si encara no s’ha generat l’enviament, es retorna tot l’import.
 • Si s’ha generat l’enviament, es retorna l’import del producte.
 • Si el producte arriba danyat o en mal estat, es fa el canvi per un que estigui en bon estat i assumim despeses del canvi. En el cas que no tinguem el mateix producte abonarem l’import total.

En cas de voler cancel.lar la comanda, sigui pel motiu que sigui, si us plau, contacteu amb nosaltres al telèfon 972 64 67 21 o a info@monjoc.com.

Preus

Els preus que s’indiquen a la web de https://www.monjoc.com inclouen els impostos aplicables segons la tipologia de producte (un 21% per a joguines).

Les despeses d’enviament no formen part dels preus dels productes i s’afegeixen posteriorment una vegada s’ha iniciat el procés de compra, però sempre abans de finalitzar-lo. Com a client, sempre tindràs un resum dels imports que s’aplicaran abans de realitzar el pagament, i aquest resum diferencia entre preus de producte i despeses d’enviament (sempre amb impostos inclosos).

La Retirada de productes

Monjoc es reserva el dret de retirar qualsevol Producte del nostre lloc web en qualsevol moment i / o a treure o modificar qualsevol material o contingut.
No som responsables davant Vostè o davant de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte del nostre lloc web https://www.monjoc.com.

Enviament, terminis d’entrega i despeses d’enviament

Monjoc es compromet a entregar els productes en perfecte estat a la direcció d’entrega que vostè indiqui en el formulari de la comanda. Vostè pot sol·licitar l’entrega dels articles, en un altre domicili i a una altre persona física diferente a la que realitza la comanda, sempre que el domicili d’entrega estigui situat a Espanya Peninsular o Balears. Tingues en compte que no acceptem lliurar comandes en apartats postals.

Els ports derivats de les trameses dels articles adquirits quedaran reflectits en el moment final de la compra i dependran de la destinació. Consulteu l’apartat despeses d’enviament per a més informació. Aquestes condicions podran ser modificades.

Als efectes de les presents condicions, s’entendrà que s’ha produït el “lliurament” o que la comanda ha estat lliurat, en el moment de signar la recepció dels mateixos en l’adreça de lliurament convinguda.

Us recordem que els nostres productes només están disponibles per Espanya Península (No inclou Ceuta, Melilla ni Canàries) i les Illes Balears.

Mètodes de transport i despeses d’enviament

Monjoc es reserva el dret de variar el tipus d’enviament i la companyia per la qual s’efectua sempre que aquest canvi no suposi un perjudici manifest per al client.

Transport via Correos Express

El transport es realitza a través de Correos Express.

El termini de lliurament serà de 24h a 72h hàbils depenent de l’hora en que s’hagi efectuat la compra.

Podràs seguir el teu enviament a través del mòbil sempre que ens l’hagis facilitat.

La tarifa plana per enviaments és de:

 • 5,50€ per enviaments a Espanya Península (No inclou Ceuta, Melilla ni Canàries).
 • 8,50€ per enviaments a les Illes Balears.

Si necessites la teva joguina per un dia concret contacta amb nosaltres per assegurar que arribarà a temps.

Transport gratuït

En cas que una comanda superi els 89 euros (IVA inclòs) les despeses d’enviament seran GRATUÏTES per a Espanya peninsular (No inclou Ceuta, Melilla ni Canàries).

En el cas de les Illes Balears, l’import de compra que dóna dret a ports gratuïts és de 120 €.

Impossibilitat de lliurament

Encara que farem el possible per tramitar sempre totes les comandes, pot haver-hi circumstàncies excepcionals que ens impedeix la tramitació de alguna comanda després d’haver enviat la Confirmació de Comanda. En aquest cas, procedirem al reemborsament total de l’import pagat per vostè, durant les pròximes 72h.

Formes de Pagament

Disposem de 2 formes de pagament dins la web de https://www.monjoc.com:

Targeta de crèdit:

Aquest pagament es realitza a través de la plataforma segura del “Banc Sabadell” i no comporta cap cost addicional per al comprador.

Les dades confidencials són transmeses directament i de forma encriptada (mitjançant el protocol SSL) a l’entitat financera. Les dades de les targetes no queden registrades en el nostre web, ja que tot el procés de pagament es realitza desde la plataforma de l’entitat financera.

Transferència bancària:

Podrà efectuar el pagament a través de transferència bancària al nostre compte del “Banc Sabadell” sense cap cost addicional per el client. Un cop realitzi una compra seleccionant el mètode de pagament de transferència bancària, se li enviarà un correu amb les instruccions i les dades corresponents per fer la transferència al nostre compte del “Banc Sabadell”

Les dades per realitzar la transferència bancària són:

 • Ordenant: [Nom i cognom del comprador o empresa]
 • Destinatari: Monjoc
 • Concepte: [ Posar el nº de comanda que hauràs rebut per correu electrònic]
 • Entitat bancària: Banc Sabadell
 • IBAN (número de compte): [El rebràs amb el correu electrònic de la comanda]

Un cop hàgim rebut la transferència bancària o ingrés en el nostre compte, procedirem a l’enviament de la comanda.

Pots fer-nos arribar un justificant per correu electrònic info@monjoc.com, però per raons de seguretat, no es considerarà efectiva la comanda fins que tinguem la confirmació bancària de la transferència o ingrés.

Recorda, que si el mètode de pagament és mitjançant transferència bancària es comprovarà en dies laborables.

Si us plau, si tries la “Transferència Bancària” com a mètode de pagament, no t’oblidis realitzar-la en un termini no superior a 3 dies, perquè et puguem mantenir la comanda. Altrament, no et podem garantir i reservar els productes corresponents a la teva comanda.

Si passats 7 dies no s’ha rebut el pagament, entenem que no estàs interessat en la compra dels productes, de manera que la comanda seria automàticament cancel·lat.

Devolucions de producte – Dret a desistiment

Has de saber que per Llei (Article 71 de la Llei 3/2014 del 27 de Març) tens, com a consumidor, un termini mínim de 14 dies naturals per exercir el dret de desistiment, és a dir, de devolució del producte pel motiu que sigui.

Devolucions per producte incorrecte o per producte defectuós.

Si reps un producte danyat o incomplet o el producte no es correspon amb el que vas sol•licitar, pots tornar-lo en un termini de 14 dies naturals des de la recepció sense cap cost per a tu.

Per això hauras de posar-te en contacte amb nosaltres al número de telèfon 972646721.

Un cop rebuda la notificació, ens posarem en contacte amb vostè per informar-li sobre com ha de procedir.

Com a regla general, aquests són els passos a seguir:

Haurà retornar-nos el producte a l’adreça indicada a la factura que rebrà per correu, facilitant-nos les següents dades:

 • Dades Personals (Nom i cognom)
 • La seva adreça e-mail
 • Número de Comanda
 • Motiu de la devolució
 • Data de recepció de la comanda
 • Data de devolució

En alguns casos podem sol·licitar-li que ens enviï una foto dels desperfectes.

Recorda que el producte ha de ser retornat en el seu embalatge original, i contenir el 100% dels documents, guies i accessoris indicats en les instruccions. No podem rebre articles que mostrin un mal ús per part del client.

Et reemborsarem la totalitat de l’import de la teva compra, despeses de transport inclosos (depenent del motiu perquè es torna el producte) en un termini de 7 dies un cop rebut i comprovat el paquet retornat, i através del mateix mitjà de pagament que vas utilitzar en la compra.

En el cas que no es pugui substituir el o els productes, les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d’alguna tara o defecte, quan realment existeix, li seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorregudes per lliurar-li l’article i els costos en què vostè hagi incorregut per tornar-nos a nosaltres.

Altres devolucions

Per altres devolucions o devolucions parcials (és a dir, aquelles en les que es retornin articles que van ser adquirits en una comanda juntament amb altres articles) únicament es reemborsarà el preu dels articles retornats: les despeses de transport, reemborsament i empaquetat de regal no seran retornats.

La devolució s’efectuarà en la mateixa targeta de crèdit que es va utilitzar per pagar la compra.

Si vol retornar algun article posis en contacte amb nosaltres a través del nostre número de telèfon: 972 646721.

Garantia dels productes adquirits

D’acord amb el Reial Decret Legislatiu 1/2007 del 16 de novembre, pel qual s’aprova el text de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, Monjoc respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament.

En el cas de manca de conformitat, s’ha d’informar en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d’ella a través del nostre formulari de devolucions indicant les seves dades, el nombre de la seva factura de compra i la anomalia detectada.

L’incompliment d’aquest termini no suposarà la pèrdua de la garantia, però Vostè serà no obstant això responsable dels danys o perjudicis ocasionats pel retard en la comunicació.

En el cas d’existir un defecte de fabricació, Monjoc es farà responsable dels costos de devolució, així com de les despeses relacionades amb la mà d’obra i els materials.

L’article a retornar haurà d’estar correctament embalat i conservar tots els seus accessoris i instruccions d’origen per poder ser retornat.

Les instruccions per al correcte ús i instal·lació del producte, així com la documentació de garantia inclosa pels fabricants, són d’obligada lectura pel comprador.

La garantia perdrà la seva vigència en cas de defectes o deterioraments causats per factors externs, accidents, especialment accidents elèctrics, desgast, instal·lació o mal ús del producte, manipulació indeguda o utilització no conforme a les instruccions del proveïdor.

Queden també exclosos de la garantia els productes modificats o reparats pel client o qualsevol altra persona no autoritzada pel proveïdor.

Per a qualsevol pregunta o sol·licitud d’informació, ens pots trucar al 972 646721 i preguntar per l’Irene o la Carmen.

Responsabilitat i exoneració de responsabilitat

Les fotografies i els textos reproduïts que presenten els productes oferts tenen caràcter merament informatiu.

La responsabilitat de Monjoc en relació amb qualsevol producte adquirit a https://www.monjoc.com estarà limitada estrictament, en qualsevol cas, al preu de compra d’aquest producte i no es veurà compromesa per simples errors o omissions que hagin pogut tenir lloc, quan s’hagin pres totes les precaucions necessàries en la presentació dels productes.

Monjoc no produeix els articles que comercialitza i, per tant, no podrà ser considerada responsable dels danys, sigui quina sigui la seva naturalesa, tant materials com no materials o corporals, que poguessin resultar d’un funcionament o un ús inadequat dels productes comercialitzats . El mateix s’aplica a les possibles modificacions realitzades als productes per part dels proveïdors dels mateixos.

Monjoc no podrà ser considerada responsable per un client o un tercer de danys indirectes, pèrdues d’explotació o lucre cessant ocorreguts pel mitjà que fos encara que aquest dany, pèrdua o perjudici hagués estat previsible per Monjoc o si el seu eventualitat hagués estat posada en el seu coneixement.

A reserva del que disposen els paràgrafs precedents, la responsabilitat de Monjoc en virtut de les presents condicions generals no podrà excedir a un import igual a les sumes pagades després de la transacció que es trobi en l’origen d’aquesta responsabilitat, sigui quina sigui la causa o la forma de l’acció en qüestió.

Monjoc no podrà ser considerada responsable de l’incompliment del contracte subscrit en cas d’esgotament de les existències o d’indisponibilitat del producte, de causa de força major, d’interrupció de l’activitat o vaga total o parcial, especialment, dels serveis postals i mitjans de transport o comunicacions, inundacions o incendi.

El que disposa la present clàusula no afectarà els seus drets reconeguts per llei en qualitat de consumidor, ni al seu dret de desistir del contracte.

En cas de litigi, el client podrà dirigir-se, en primer lloc, a Monjoc per arribar a una resolució amistosa.

Comunicacions per escrit i notificacions

La normativa aplicable exigeix ​​que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. En utilitzar el lloc web https://www.monjoc.com, Vostè accepta que la major part de les comunicacions amb nosaltres es realitzen per via electrònica.

A efectes contractuals, Vostè consenteix a utilitzar el correu electrònic com a mitjà de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.

Les notificacions que vostè ens enviï hauran d’enviar preferiblement a través del nostre formulari de contacte. D’acord amb el que s’ha disposat i llevat que s’estipuli el contrari, li podem enviar comunicacions bé al correu electrònic o bé a l’adreça postal facilitada per vostè a l’hora de realitzar una comanda.

S’entendrà que les notificacions han estat rebudes i han estat correctament fetes en el mateix instant en què es publiquin en el nostre lloc web, 24 hores després d’haver-se enviat un correu electrònic, o tres dies després de la data de franqueig de qualsevol carta.

Per provar que la notificació ha estat feta, serà suficient amb probar, en el cas d’una carta, que tenia la direcció correcta, estava correctament segellada i que va ser degudament lliurada en correus o en una bústia i, en el cas d’un correu electrònic , que el mateix va ser enviat a l’adreça de correu electrònic especificada pel receptor.