Les primeres joguines de l’infant

El joc és l’activitat amb la qual l’infant mostra més interès i hi dedica més temps ja que a través del joc aprèn a viure i assaja la forma d’actuar en el món. En aquest sentit, la joguina és el recurs, l’instrument que ni que sigui de forma inconscient, l’infant utilitza per jugar.

Mostra 1–48 de 238 resultats

La importància de les primeres joguines

L’important és el joc, una bona joguina serà aquella que estimuli la imaginació per desencadenar el joc i l’escena, afavorint la interacció i la comunicació. D’altra banda no hem d’oblidar que la joguina creix amb l’infant i que cada infant té les seves preferències.

Les primeres joguines són molt importants, ja que la joguina convida a la petitona o petitó a afinar la coordinació mà-ull i ajuda a guanyar precisió en els seus moviments.

Despertem la curiositat amb les primeres joguines

Una bona joguina és la que estimula aspectes positius en el desenvolupament de l’infant, convidant-lo a expressar els seus sentiments, despertant la seva curiositat o la capacitat de riure i imaginar.
Això li aportarà aprenentatges bons pel futur.

Els primers jocs per estar al seu costat

Hem de tenir molt en compte que per més joguines que tinguin els infants, no podran compensar la necessitat de que un adult jugui amb ells.