28,80

Joc que afavoreix el pensament lògic-matemàtic i les destreses motrius. Un joc sense instruccions, obert i que afavoreix el joc lliure i autònom.

En estoc

Dimensions 13 × 23 × 6 cm
Monjoc recomana

Joc que afavoreix el pensament lògic-matemàtic i les destreses motrius. El tipus d’element permet apilar-lo, fer-lo rodar… generant altres propostes de joc. A la vegada es realitza un treball de lògica a través de la classificació, agrupació i associació d’elements a través dels atributs color i forma. L’obertura de possibilitats d’aquests materials afavoreixen el pensament creatiu i divergent.

Conté 18 rodets de 3 tipus diferents en els 6 colors de l’arc de Sant Martí.

Joguines GRAPAT ens proposa un material sense instruccions, obert i que afavoreix el joc lliure i autònom, l’única premissa és deixar fer, sense temps prefixats, poc a poc. Un material que incita, convida, provoca la creació de petits mons diversos, fantàstics, realistes, inventats. Fets amb processos tradicionals, a l’antiga, amb matèries primeres suaus i robustes, tints naturals que deixen entreveure la veta de la fusta, ceres i olis que confereixen una lleugera brillantor i uns colors vibrants. Pintats a mà, fet a casa, amb terra, foc i riu al voltant, i molts nens sempre a prop que ens inspiren a diari.

    Ressenyes

    Encara no hi ha ressenyes.

    Sigues el primer a opinar “18 Rodets – Wooden toys”