28,60

Els 12 “mates” pintats amb 12 colors diferents del arc iris, poden ser un complement perfecte amb els 12 nins arc iris, per unir, classificar, explorar, ordenar, acumular

Esgotat

Dimensions 19 × 15 × 6 cm
Monjoc recomana

Els 12 “mates” pintats amb 12 colors diferents del arc iris, poden ser un complement perfecte amb els 12 nins arc iris, per unir, classificar, explorar, ordenar, acumular.

Les formes indefinides afavoreixen el pensament divergent en totes les seves formes, donant la possibilitat al nen de fer les seves pròpies creacions.

Pot ser un element perfecte per a la creació de Mini Mons i joc lliure sense instruccions.

Ideal per a desenvolupar la imaginació i creativitat.
Perfecte per a complementar amb altres jocs de la família Grapat.

A partir de 12 mesos.

Joguines GRAPAT ens proposa un material sense instruccions, obert i que afavoreix el joc lliure i autònom, l’única premissa és deixar fer, sense temps prefixats, poc a poc. Un material que incita, convida, provoca la creació de petits mons diversos, fantàstics, realistes, inventats. Fets amb processos tradicionals, a l’antiga, amb matèries primeres suaus i robustes, tints naturals que deixen entreveure la veta de la fusta, ceres i olis que confereixen una lleugera brillantor i uns colors vibrants. Pintats a mà, fet a casa, amb terra, foc i riu al voltant, i molts nens sempre a prop que els inspiren a diari.

    Ressenyes

    Encara no hi ha ressenyes.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.