Tornada a l'escola - Motxilles i accessoris per la tornada a l'escola

Quan s'acosta la tornada a l’escola ens agrada tenir-ho tot a punt… Així que, aquí us fem una selecció dels diferents productes que ens poden anar bé per poder començar o continuar el curs. Motxilles i accessoris variats on podeu trobar diferents dissenys fantàstics, bon material, còmodes i pràctics. Per anar a la llar d’infants, a l’escola o a l’institut. També per lleure, com per exemple per anar a d’excursió o al gimnàs.

Mostrant els 8 resultats

Motxilles per la tornada a l’escola per a diferents edats

Les motxilles que tenim estan pensades per a diferents necessitats en que ens podem trobar.
Tens l’opció de comprar una motxilla amb rodes per poder portar més fàcilment tot el pes.
Si prefereixes sense rodes tenim les motxilles que porten reforç a les cantonades, perfecte per quan portes molt de pes no es trenqui la motxilla pel lloc més utilitzat.
I si tens el dubte de si agafar la motxilla amb rodes o sense, tens l’opció d’agafar un model que no porta rodes però és adaptable per si en vols posar.
Pensem amb els nostres clients venent productes que s’adaptin a les seves necessitats.

I a més tenim un ventall de dissenys i colors únics!

Catàleg de productes per la tornada a l’escola: Motxilles, cantimplores, estoigs, carmanyoles,…

Tenim un bon catàleg de productes per a la tornada l’escola: motxilles, cantimplores,estoigs, carmanyoles,… Productes fabricats amb materials d’excel.lent qualitat pels teus.
Podràs trobar cantimplores divertides i fàcils d’utilitzar. Els estoig fabricats amb doble cremallera per una bona utilització i facilitat alhora d’obrir i tancar l’estoig. En pots triar diferents mides.
Podràs combinar-los amb els dissenys de les motxilles o no, això va al teu gust…
I les carmanyoles són senzilles però molt eficaces.

Productes i accessoris per la tornada a l’escola per tots els cursos i edats

A la nostre web podràs trobar una bona varietat de motxilles depenent de l’edat i el curs que tinguin els vostres nens i nenes.
La seva primera motxilla serà per quan vagi a la llar d’infants, una motxilla petitona de tela amb el tamany perfecte per posar la muda de recanvi, l’agenda i el poc més que es necessiti. Amb colors ideals i dibuixos dolços pels més petitons.
Quan ja comencen a l’escola, els primers anys, van perfecte amb els sarronets. Són les bossetes de roba o lona que també podem portar penjades a l’esquena.
Més grans, a l’escola ja comencen a portar carpeta per això canviem el sarronet per una motxilla més gran, on hi pugui cabre la carpeta.
I pels adolescents que ja comencen institut tenim unes motxilles ideals per la seva qualitat i disseny més modern.

Productes pel lleure i accessoris per anar al gimnàs, ronyoneras

I quan teniu temps lliure també podeu utilitzar la nostre selecció d’accessoris de lleure.
Tenim bosses de gimnàs, ronyoneres, carteres, motxilles per caminar,…
És molt important tenir el teu temps lliure per poder experimentar, desconnectar,… i per això t’ho volem posar més fàcil amb aquests productes on hi podràs dur el que necessitis.

Actualitzem cada 6 mesos, més o menys, els dissenys i colors.
Actualitzem cada 6 mesos els dissenys i colors. Intentem sempre estar a la última i poder oferir molta diversitat per poder triar el més convenient als vostres gustos.