9,99

Llança els daus i, començant per “Hi havia una vegada…”, inventa’t una història que involucri els 9 resultats dels daus.

Dimensions8 × 8 × 3 cm
Monjoc recomana

Mides del joc

Número de Jugadors

Story Cubes és una potent màquina de crear històries mida butxaca que impulsa la creativitat, millora la confiança en un mateix, ajuda a desenvolupar les habilitats relacionades amb el llenguatge i permet crear connexions úniques i moments inoblidables entre les persones de totes les edats que juguin.

És un joc enormement divertit que ajuda al teu enginy i afina la teva imaginació. Les imatges van ser dissenyades per Rory O’Connor, un irlandès especialitzat a entrenar la creativitat i solucionar problemes creatius. Es poden utilitzar per arribar a respostes o decisions d’una manera indirecta i enginyosa. Cada dau té 6 imatges o icones, un total de 54 idees que, barrejades, poden generar més de 10 milions de combinacions.

Llança els daus i, començant per: “Hi havia una vegada…”, inventa’t una història d’accions dinàmiques que involucri els 9 resultats dels daus.

Juga amb Story Cubes com un joc per a un o més jugadors, o com un “party game” en el qual cadascun ha de continuar la història que l’anterior l’ha deixat. Acumula punts com a premi per la rapidesa d’improvisació, o per la inventiva, o la imaginació…

És hora de jugar!

Duració aproximada del joc: 20 minuts

    Valoracions i comentaris

    Encara no hi ha cap valoració.

    Sigues el primer en valorar “Story Cubes Clàssic”