48,05

Calendari manipulatiu i actiu anual que permet al nen tocar l’any i comprendre el pas del temps a través de l’experiència.

En estoc

Dimensions 24 × 17 × 7 cm
Monjoc recomana

Calendari manipulatiu i actiu anual que permet al nen tocar l’any i comprendre el pas del temps a través de l’experiència.

Conté 12 Nins en 12 colors d’acord amb la pedagogia Waldorf, tant per determinar el mes i la seva estació de l’any. 1 bol de fusta de faig natural, 2 quadrats de fusta de faig natural amb els nombres dels dies impresos i una plataforma distribuïda en 4 seccions que determinen les estacions, estampades amb els mesos de l’any. Els mesos de l’any es presenten en 10 idiomes.

A partir de 12 mesos

Joguines GRAPAT ens proposa un material sense instruccions, obert i que afavoreix el joc lliure i autònom, l’única premissa és deixar fer, sense temps prefixats, poc a poc. Un material que incita, convida, provoca la creació de petits mons diversos, fantàstics, realistes, inventats. Fets amb processos tradicionals, a l’antiga, amb matèries primeres suaus i robustes, tints naturals que deixen entreveure la veta de la fusta, ceres i olis que confereixen una lleugera brillantor i uns colors vibrants. Pintats a mà, fet a casa, amb terra, foc i riu al voltant, i molts nens sempre a prop que els inspiren a diari.

    Ressenyes

    Encara no hi ha ressenyes.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.