9,99

Llança els daus i, començant per “Hi havia una vegada…”, inventa’t una història d’accions dinàmiques que involucri els 9 resultats dels daus.

Només en queden 2 en estoc

Dimensions8 × 8 × 3 cm
Monjoc recomana

Mides del joc

Número de Jugadors

Story Cubes Accions és una potent màquina de crear històries mida butxaca que impulsa la creativitat, millora la confiança en un mateix, ajuda a desenvolupar les habilitats relacionades amb el llenguatge i permet crear connexions úniques i moments inoblidables entre les persones de totes les edats que juguin.

És un joc enormement divertit que ajuda al teu enginy i afina la teva imaginació. Les imatges van ser dissenyades per Rory O’Connor, un irlandès especialitzat en entrenar la creativitat i solucionar problemes creatius. Es poden utilitzar per arribar a respostes o decisions d’una manera indirecta i enginyosa. Cada dau té 6 imatges o icones, un total de 54 idees que, barrejades, poden generar més de 10 milions de combinacions.

Llança els daus i, començant per: “Hi havia una vegada…”, inventa’t una història d’accions dinàmiques que involucri els 9 resultats dels daus.

Juga amb Story Cubes com un joc per a un o més jugadors, o com un “party game” en el qual cadascun ha de continuar la història que l’anterior l’ha deixat. Acumula punts com a premi per la rapidesa d’improvisació, o per la inventiva, o la imaginació…

És hora de jugar!

Duració aproximada del joc: 20 minuts

    Valoracions i comentaris

    Encara no hi ha cap valoració.

    Sigues el primer en valorar “Story Cubes Accions”