17,90

Amb aquesta col·lecció, descobreix 50 cartes de nutrició i aliments saludables.

Només en queden 2 en estoc

Monjoc recomana

Número de Jugadors

Play Big! és el joc ideal per a nens i nenes curiosos que al costat de la seva família i amics, estiguin interessats en aprendre jugant de manera divertida.

Descobreix, amb aquesta col·lecció, 50 aliments saludables! Saps quins nutrients t’aporten els ingredients dels teus plats preferits? ¿I podries identificar quins es corresponen amb un o altre grup d’aliments? Si creies que ho sabies tot sobre el teu menú diari… atreveix-te amb aquest apassionant joc, i posa a prova la teva memòria!

Prepara’t per gaudir d’una partida emocionant amb el joc més divertit i educatiu de tots. Amb aquest increïble conjunt de cartes memoritzaràs, sense adonar-te’n, una gran quantitat de característiques curioses i que, segurament, desconeixies. No tornaràs a veure el teu menú de la mateixa manera!

A més, podràs descarregar de forma gratuïta l’app Play Big! ® disponible per iOS i Android, i escanejar les il·lustracions de les teves cartes per accedir a més informació, contingut interactiu i curiositats de cadascuna de les cartes de la col·lecció.

COM ES JUGA?
Es barregen les cartes i se’n reparteixen 4 a cada jugador/a.
Un cop girat el rellotge de sorra, els jugadors/es disposen d’un minut per llegir i aprendre el màxim d’informació de les seves cartes.
Quan sigui el teu torn, tira el dau. El resultat et dirà quina pregunta/es hauràs de contestar correctament per guanyar la carta… triada pel jugador/a que tira el dau després de tu!
Si la resposta és correcta, guanyes la carta i passa al teu piló.
Després de jugar el nombre de rondes decidides, guanya la partida el jugador/a que tingui més cartes en el seu piló.

CONTÉ:
– 50 cartes de països diferents.
– 1 dau.
– 1 rellotge de sorra.
– 1 llibreta de puntuació.
– 1 llapis.

 

A partir de 7 anys.
De 2 a 4 jugadors/es.
50 cartes.

    Ressenyes

    Encara no hi ha ressenyes.

    Sigues el primer a opinar “Play Big – Nutrición y alimentos saludables”