21,99

Un petit gran joc guanyador de múltiples premis.

Les peces que es van col·locant són el mateix tauler del joc. A mesura que s’afegeixen més peces comença la baralla per veure qui és el primer/a a capturar a l’Abella Reina de l’altre jugador/a.

Fora d'estoc

Monjoc recomana

Mides del joc

Número de Jugadors

Un petit gran joc guanyador de múltiples premis.

Hive, La Colmena és un joc de tauler amb una diferència, no hi ha tauler! Les peces que es van col·locant són el mateix tauler. A mesura que s’afegeixen més peces comença la baralla per veure qui és el primer/a a capturar a l’Abella Reina de l’altre jugador/a.

Hive, la Colmena és un joc molt addictiu per a dos jugadors/es que no necessita tauler i que pot jugar-se en qualsevol superfície plana. Porta 22 peces, 11 negres i 11 blanques mostrant una varietat de criatures amb formes completament úniques.

Les formigues “soldat” lluiten per mantenir el control fora del rusc mentre els escarabats intenten grimpar per dominar-ho tot des de dalt i les aranyes i llagostes es mouen ràpidament d’un costat a un altre. No deixis de tenir controlat el rusc i fixa’t sempre en les fitxes que l’altre jugador/a no hagi jugat. La tensió creix mentre esperes que faci un moviment erroni i llavors envoltaràs la seva Abella Reina!

Inclou: 22 peces, instruccions amb imatges i bossa per transportar el joc

Duració aproximada del joc: 20 minuts

 

 

 

    Valoracions i comentaris

    Encara no hi ha cap valoració.

    Sigues el primer en valorar “Hive, La Colmena”