46,95

Ewan Deluxe compta amb un innovador sensor que està dissenyat intel·ligentment per activar-se quan el nadó es mou a la nit.

Monjoc recomana

A partir de 0 mesos

Mides del joc

26 x 15 x 15

Ewan Deluxe compta amb un innovador sensor que està dissenyat intel·ligentment per activar-se quan el nadó es mou a la nit.

Dissenyat per crear sensació calmant, Ewan emet sons suaus i una resplendor rosa calmant per tranquil·litzar els nadons i els nens/es petits. Hi ha quatre músiques i/o sons per triar: so d’aspiradora, de pluja, melodia d’arpa i el so del cor. Cada un dels sons es registra a una freqüència baixa, similar a la de dins el ventre de la mare i es combina amb l’enregistrament d’un batec a ritme de descans per ajudar els més petits a establir-se. Les pantalles de llum i so porten un temporitzador de 20 minuts amb el tancament automàtic.
També es converteix en un excel·lent acompanyant de viatge que s’adapta fàcilment a barres de llitet, cadires de passeig o seients per a automòbils amb la seva cua de velcro.

És sensorial. S’apaga al cap de 20 minuts, però si al cap d’una estona detecta moviment o plor, es connecta sol 20 minuts més.

Té regulador de volum en dos punts alt i baix.

Es pot rentar a la rentadora.

Bateries: 3 piles AA (no incloses)


   

 

    Valoracions i comentaris

    Encara no hi ha cap valoració.

    Sigues el primer en valorar “Ewan Deluxe Grey L’Ovella dels somnis”