49,50

Són quatre jocs en un: caixa de permanència oberta, caixa de permanència amb calaix per a obrir i tancar, joc d’encaixos i joc d’arrossegament/caixa de tresors.

Només en queden 2 en estoc

Dimensions 26 × 18 × 23 cm
Monjoc recomana

Què és?
Calaix de bedoll de 23x23x17.5 cm amb quatre rodes i dues tapes intercanviables que determinen la dificultat del procés i 7 peces en faig massís amb diferents formes.

Són quatre jocs en un: caixa de permanència oberta, caixa de permanència amb calaix per a obrir i tancar, joc d’encaixos i joc d’arrossegament/caixa de tresors.

Per a qui és?
Pel seu caràcter evolutiu, aquest calaix està dirigit a bebès a partir de 7-8 mesos i també a nens de 2-3 anys.

Com es juga?
Permet quatre variants de joc:

1-El calaix, que és opac, es presenta amb una tapa amb un únic forat circular en el qual el nen/a pot introduir una bola que cau al calaix mentre aquest es manté obert.
2-Després de retirar el topall al calaix, aquest ha d’obrir-se i tancar-se per a recuperar la bola que hem introduït pel forat.
3-Després de canviar la tapa, convertim el calaix en un joc d’encaixos. Tenim 7 peces en faig per a desenvolupar aquest joc.
4-El propi calaix, que té quatre rodes i una corda per estirar d’ell, funciona com a joc d’arrossegament i calaix dels tresors, principalment a partir dels 24 mesos.

Què desenvolupa?
1-Descobrir el concepte de “permanència dels objectes”, és a dir, quan una cosa no es veu, no significa que no existeixi.
2-Coordinació ull-mà, les habilitats motrius, etc.
3-Desenvolupament de la destresa, la motricitat fina, la visió espacial.
Adquisició de conceptes espacials com a volum, formes geomètriques, nocions complexes com l’equilibri, la simetria, etc.

4-Estimula la seva capacitat motora, forma part del joc simbòlic a partir dels 24 mesos.

Tots els productes de Fizz idees són fabricats a Ciudad Real (Espanya), de producció artesanal i tracten de ser respectuosos amb el medi ambient.

 

    Ressenyes

    Encara no hi ha ressenyes.

    Sigues el primer a opinar “Caixa Evolutiva”