Caixa de classificació – Wooden toys

32,80

Material que serveix per a contenir qualsevol joc de la família Grapat.

Només en queden 1 en estoc

Dimensions 45 × 31 × 5 cm
Monjoc recomana

Material que serveix per a contenir qualsevol joc de la família Grapat. Esdevé un marc d’acció que conté i limita els elements i escenaris que configuren el joc de l’infant.

Ajuda a crear un espai recollit i acotat que afavoreix la cura i respecte cap a les accions que s’hi donen. Un joc contingut en una caixa és un joc cuidat, respectat i de qualitat, que permet donar un sentit d’ordre i coherència al joc.

I què succeeix dins de la Caixa de Joc? Allà dins els elements del joc se situen trobant uns límits que els donen seguretat.

Joguines GRAPAT ens proposa un material sense instruccions, obert i que afavoreix el joc lliure i autònom, l’única premissa és deixar fer, sense temps prefixats, poc a poc. Un material que incita, convida, provoca la creació de petits mons diversos, fantàstics, realistes, inventats. Fets amb processos tradicionals, a l’antiga, amb matèries primeres suaus i robustes, tints naturals que deixen entreveure la veta de la fusta, ceres i olis que confereixen una lleugera brillantor i uns colors vibrants. Pintats a mà, fet a casa, amb terra, foc i riu al voltant, i molts nens sempre a prop que els inspiren a diari.

    Ressenyes

    Encara no hi ha ressenyes.

    Sigues el primer a opinar “Caixa de classificació – Wooden toys”