34 Puzle evolutiu – La jungla

24,95

Un puzle progressiu amb figures de 2, 3, 4 i 5 peces que encaixen dins d’un fantàstic escenari de 8 peces. Un puzle molt gran per a mans petites.

Només en queden 1 en estoc

Dimensions 45,5 × 15 × 6,5 cm
Monjoc recomana

Et convidem a la selva de Londji a celebrar l’aniversari del nostre amic el petit guepard. El rinoceront patinador s’encarregarà del pastís, el lleó i els seus amics li cantaran una cançó i les tortugues ens prepararan un berenar deliciós…

34 grans peces per encaixar els animals de viuen a la selva.

Un puzle progressiu amb figures de 2, 3, 4 i 5 peces que encaixen dins d’un fantàstic escenari de 8 peces. Un puzle molt gran per a mans petites.

Els nivells van creixent de dificultat i ajuden a desafiar als nens i nenes perquè puguin obtenir una sensació de domini i assoliment.

El nen/a aprendrà a identificar elements i treballarà l’orientació espacial i la imaginació.

Mida del puzle muntat: 140 x 21 cm
Il·lustració:Mariana Ruiz Johnson
A partir de 3 anys.
Material Cartó reciclat i paper.
Mida de la caixa: 45,5 x 15 x 6,5 cm

Londji és un projecte nascut a Barcelona en el 2004, que reuneix el món de l’art, els jocs i les joguines.
Aposten per joguines innovadores, originals i segurs que siguin bons per als vostres fills, que diverteixin, que facin pensar i així compartir els millors moments junts.
Londji cuinen les seves joguines a foc lent, amb molta cura i utilitzant els millors materials, respectant les condicions laborals, generant riquesa en el nostre entorn i sent respectuosos amb el nostre planeta.
Frase bonica de Londji: “pensem a deixar un món millor als nostres fills, amb els valors i l’honestedat que ens van transmetre els nostres avis.”

    Ressenyes

    Encara no hi ha ressenyes.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.